Şekerli Bitkisel Şanti
Mükemmel Pastalar için süt kreması lezzetinde bitkisel krem şanti..
Pastacıların ustasına profesyonel lezzet.
- Mükemmel süt kreması lezzeti,
- Uzun ömürlü,
- Özel formülü sayesinde sertleşme ve sulanma yapmayan,
- Çatlama ve sararma yapmayan,
- Her türlü süsleme, sıvama ve dolgu malzemesi olarak kullanıma uygun,
- Kakao çikolata ve ganaj uygulamaları için ideal
Profesyonel pastalar için mükemmel lezzet ve kullanım kolaylığı sunan, sıvı, şekerli bitkisel şanti.
Kullanım önerileri:
- İdeal çırpma süresi 3-4 dakika,
- İdeal çırpma sıcaklığı,4-8˚ arası,
- Çırpmadan 12 saat önce 4-8˚ ‘de dinlendirilmesi,
- Maksimum 20 ˚ daha iyi sonuç almanıza yardımcı olacaktır,