Francalalık

Fırın ekmeğinin en lezzetli örnekleri, en narin ve en dolgun buğdaylardan üretilen francalalık unumuzla elde edilir.

Yapısal Özellikler:

  • Hamur açılımı kolaydır, kolay şekil alır,
  • İyi hacim alır,
  • Gözenek yapısı homojendir,
  • Güzel bıçak açar,
  • İyi kabarır ve kabuklanır,
  • Kuruma yapmaz,
  • Tazeliğini ve canlılığını uzun süre korur,
  • Yoğurma esnasında sertleşme yapmaz,
  • Su kaldırma oranı yüksektir,

Kül miktarı: Max. %0,70 < %0,80(Kuru Maddede) Protein miktarı: Min. %10,5 (Kuru Maddede)
Alerjen Bildirimi: Gluten içerir.
Maximum Nem: %14,5

© 2025, Dostlar Edt Gıda. Tüm Hakları Saklıdır.